Postadresse: Postboks 5 - Bygdøy, 0211 Oslo
Hjemmebane: Bygdøhus
Draktfarge: Rød skjorte, hvit bukse, røde strømper
Lag: Seniorlag herrer i 4. og 7. divisjon. I tillegg 24 lag i aldersbestemte klasser.

Siste nytt

25.09.07: En noe heldig 4-2 (1-0) seier for Huk hjemme mot KFUM 2 i siste serierunde. Spillemessig gjør Huk en svak kamp i dag, med utallige feilpasninger og enkle balltap, og banespillet domineres av bortelaget i lange perioder. Heldigvis er KFUM 2 ganske omstendelige og ineffektive foran mål, og når Huk istedet scorer på sjansene blir det hjemmeseier til slutt. Elham setter inn sitt 20. seriemål på straffe ti minutter før slutt og blir dermed suveren toppscorer. Et verdig punktum på en flott høstsesong hvor Huk har tatt 16 poeng på 8 kamper og klatret vekk fra bunnstrid til sikker plass på øvre halvdel. Totalt ender Huk på femte plass på tabellen med 7 seire, 4 uavgjort og 7 tap. Kampreferat kommer.

24.09.07: Flott sesongavslutning for Huk 2 når Fire Lys blir slått hele 7-3 (2-2) hjemme på Bygdøhus i et skikkelig høstvær med regn og vind. Etter en jevn første omgang overtar Huk 2 initiativet etter pause og drar i fra til en sikker seier. Dermed ender Huk 2 på sjette plass på tabellen med 6 seire, 2 uavgjort og 8 tap. Kampreferat kommer.

20.09.07: Som forventet er Fossum 2 trukket i 7. divisjon avdeling 1. Alle lagets resultater strykes, noe som betyr at Huk 2 rykker opp til sjette plass på tabellen forbi både Speed og Bjørndal, og definitivt har sikret spill i divisjonen også i 2008.

19.09.07: Huk M33 avsluttet sesongen med 6-3 seier over Ready hjemme på Bygdøhus. Huk ledet hele veien, deriblant 4-2 ved pause, men Ready ga god motstand i et tøft og spennende oppgjør. Dermed ender Huk med 9 seire, 2 uavgjort og 2 tap på sesongens 13 kamper. Dette gir en flott tredje plass på tabellen. Men litt surt å tenke på at hadde vi klart å stille fullt lag til første kamp, hadde det sannsynligvis blitt andre plass og opprykk. Lagoppstilling (9): Espen S, Lars Aa, Trond K, Bård N, Nils B, Morten Ma, Anders Ma, Snorre L, Andreas Herzog.

18.09.07: Uavgjort 3-3 (1-2) med mersmak for Huk borte mot den suverene serievinner Langhus. For utlikningen til hjemmelaget kom på straffespark fem minutter på overtid! Veldig surt, men vi får ta med oss det positive. Huk gjør en meget sterk kamp og blir det andre laget i avdelingen etter Putten som tar poeng fra Langhus. Imponerende. Kampreferat kommer.

17.09.07: Overraskende uavgjort 2-2 (2-0) for Huk 2 borte mot topplaget Heggedal/Vollen. Strålende innsats av alle 12 spillere, selv om vi måtte hente inn både oldboys og juniorspillere for å stille lag. Dermed kryper Huk 2 forbi Fossum 2 og opp på sikker plass før siste runde. Men siden Fossum 2 tapte på walk-over i dag for andre gang, blir nok laget strøket, og plassen i divisjonen er sannsynligvis allerede sikret. Kampreferat kommer.

12.09.07: Klart 0-5 (0-3) tap for Huk 2 hjemme mot topplaget Snarøen. Nok en kamp hvor mange forfall gjør at Huk 2 sliter med å sette sammen et slagkraftig nok lag, selv om vi i det minste hadde fortjent et mål etter en god andre omgang. Kampreferat kommer.

11.09.07: Nok en klar seier for Huk M33. På trange Caltexløkka blir Lille Tøyen slått 8-2. Som vanlig en litt svak første omgang, men denne gangen leder Huk ihvertfall 4-2. Utover i andre omgang dominerer Huk mer og mer, og drar fra til 8-2. Det er ikke første gangen i år. Lagoppstilling (8): Jørgen S, Lars Aa, Espen S, Nils B, Morten Ma, Anders Ma, Trond K, Bård N.

11.09.07: Tredje seier på rad for Huk når Frognerparken blir slått 5-3 (3-2) hjemme på Bygdøhus. En svakere kamp enn de to siste, spesielt i starten av begge omganger er vi uoppmerksomme. I tillegg brenner Huk nok en gang et straffespark. Faktisk for fjerde gang på seks forsøk denne sesongen!. Men hva gjør vel det så lenge det til slutt blir tre poeng på en middels dag. Dermed er Huk definitivt sikret 4. divisjonsspill også i 2008, og klatrer helt opp til 5. plass på tabellen før sesongens to siste kamper. Gratulerer til alle! Kampreferat kommer.

05.09.07: Ny seier for Huk M33. Linderud blir slått 5-2 hjemme på Bygdøhus etter en sløv første omgang hvor vi ligger under 1-2, etterfulgt av en solid andre omgang som Huk dominerer totalt. Godt gjort all den tid kun 7 spillere møtte i dag. Lagoppstilling (7): Lars Aa, Espen S, Nils B, Morten Ma, Anders Ma, Trond K, Martin F.

04.09.07: Seier 4-2 (1-2) for Huk borte mot Putten. En meget solid kamp (med unntak av siste kvarteret før pause), hvor Huk spiller god, offensiv fotball og scorer fire flotte mål. Med seieren ligger Huk nå 9 poeng og 24 plussmål foran Tåsen på nest siste plass med 3 kamper igjen. Det skal normalt bety at plassen i 4. divisjon er sikret, men vi tar ikke noe for gitt før det er matematisk sikkert. Kampreferat kommer.

03.09.07: Fortjent tap 1-5 (1-3) for Huk 2 borte mot Lokomotiv Oslo 2 i vindkastene på potetjordet Bjølsenfeltet 2. Nok en kamp med en utespiller i mål og med forfall fra alle fire uttatte spisser blir det tynt fremover. Det mest positive var en solid debut for Zijad i Huk-trøya. Huk 2 ligger dermed fortsatt utsatt til tredje sist på tabellen. Kampreferat kommer.

31.08.07: To nye spillere er klare for Huk: Zijad Sabaredzovic og Miguel Bravo. Begge kommer fra Andes i 3. divisjon, som har måttet trekke laget i høst.

29.08.07: Tap 4-6 (2-4) for Huk 2 hjemme mot et ungt Fossum 2 lag. Litt unødvendig, for spillemessig var det et lite overtak for Huk 2, men bortelaget hadde noen raske spisser som avgjorde, samtidig som Huk 2 manglet sine faste spisser. Dette er tredje hjemmekampen på rad Huk 2 slipper inn seks mål! Savnet etter en av klubbens keepere er tydelig. Kampreferat kommer.

29.08.07: Dessverre tap 1-5 for Huk M33 i toppkampen borte mot serieleder Putten. Huk gjør en middels kamp på potetjordet på Kaldbakken, og hjemmelaget som var et jevnt og godt besatt lag vinner fortjent, selv om noen av målene var at det enkle slaget. Lagoppstilling (9): Jørgen S, Lars Aa, Bård N, Espen S, Nils B, Morten Ma, Anders Ma, Trond K, Andreas Herzog.

28.08.07: Storseier 7-2 (2-2) for Huk i bunnoppgjøret mot Tåsen hjemme på Bygdøhus. Etter en sløv første omgang hvor vi bommer på straffe og egentlig er heldige som ikke ligger under, hever Huk seg kraftig etter pause. I perioder ruller vi over Tåsen, og får endelig ut potensialet som ligger i laget. Et langt steg mot fornyet kontrakt i 4. divisjon. Kampreferat kommer.

22.08.07: Uavgjort med tennissifrene(!) 6-6 (5-2) for Huk 2 hjemme mot Speed. I en kamp man trygt kan si begge lag var bedre i angrep enn i forsvar. Huk 2 leder klart ved pause mot 10 motspillere, men Speed kommer sterkt tilbake når de blir 11 mann i andre omgang. Kampreferat kommer.

21.08.07: Overbevisende 7-1 seier for Huk M33 hjemme mot serietoer Langhus. Et tidlig selvmål gir bortelaget ledelsen, men etterhvert er det liten tvil om hvor seieren vil havne. Dermed overtar Huk andreplassen på tabellen. Lagoppstilling (8): Espen S, Nils B, Lars Aa, Morten Ma, Anders Ma, Sverre, Trond K, Andreas Herzog.

21.08.07: Surt tap 0-1 (0-1) for Huk borte mot nedrykkskonkurrent Fagerborg 2 i en tett og jevn kamp uten altfor mange sjanser. Huk blir snytt for en utlikning etter pause når et skudd fra Bjørnar treffer tverrligger og går ned bak streken før det spretter ut igjen, uten at dommertrioen får det med seg. Dermed det fjerde ettmålstapet på siste seks kamper. En meget dårlig trend. Kampreferat kommer.

15.08.07: Fjerde seier på rad for Huk M33. Lambertseter ble slått 6-2 borte på Lambertsetergrusen i en kamp hvor Huk fort kunne vunnet mer. Lagoppstilling (9): Anders Ma, Morten Ma, Nils B, Andreas Herzog, Trond K, Hein, Espen S, Bård N, Snorre L.

15.08.07: Endelig seier for Huk 2 igjen etter fem strake tap. Bunnlaget Rommen 2 ble slått 2-1 (2-1) borte på Rommengrusen, dit kampen ble flyttet etter alt regnværet. Det blåste kraftig under kampen, og etter en dårlig start snur Huk 2 kampen før pause, og forsvarer seg godt i medvinden i andre omgang. Deilig! Nok en kamp med en utespiller i mål. Kampreferat kommer.

14.08.07: En meget viktig seier for Huk da bunnlaget Haugerud/Furuset blir slått 3-1 (2-0) i en skikkelig 6-poengskamp. Ikke en spesielt velspilt kamp, men Huk skaper mest og vinner fortjent uten å overbevise særlig. I dag var det viktigste de tre poengene. Kampreferat kommer.

08.08.07: Klart 0-6 (0-3) tap for Huk 2 hjemme mot Nesodden 3. Stygge sifre, og selvfølgelig en fortjent borteseir. Men spille- og sjansemessig var det utrolig nok ganske jevnt. Men der bortelaget scorer på sjansene, setter Huk sine sjanser rett på keeper, utenfor eller nøler for lenge. Det var den største forskjellen på lagene. Kampreferat kommer.

07.08.07: Dessverre 3-4 (2-2) tap for Huk i 6-poengskampen borte mot Oppsal. Som i fjorårets møte leder Huk 1-0 og 2-1, men hjemmelaget viser den største viljen mot slutten og vinner fortjent, selv om debutant Jens skyter i tverrliggeren på overtid. Ingen av keeperne var tilgjengelige, så Huk måtte sette en utespiller i mål. Det kan vi ikke tillate oss fremover. Kampreferat kommer.

03.08.07: To nye spillere er nå spilleklare for Huk og dermed klare til første seriekamp i høst: Jens Jermann Bright-Taylor og Nils Jacob Fløystad.

26.06.07: Meget skuffende tap 0-4 (0-3) for Huk borte mot Jutul. En forferdelig første omgang preget av grove personlige feil defensivt avgjør kampen allerede til pause. Huk hever seg i andre omgang men makter aldri en redusering som muligens kunne skapt spenning. Kanskje ikke så rart med forfall fra våre tre mestscorende spillere. Denne kampen er det bare å glemme så fort som mulig. Kampreferat kommer.

25.06.07: En uinspirert forestilling av Huk 2 ga et fortjent 0-2 (0-1) tap borte på filtmatten til Bjørndal. I perioder så det ut som om Huk 2 allerede hadde tatt sommerferie, for det var noe viljeløst over laget i dag, og det skapes knapt en kvalifisert målsjanse i løpet av 90 minutter. Huk 2 manglet riktignok en del spillere deriblant det faste spissparet, men likevel... Kampreferat kommer.

20.06.07: Nok en seier for Huk M33. Denne gang av det enkle slaget ettersom motstanderen Kråkstad ikke klarte å stille lag i dag. Huk vinner dermed kampen på walk-over. Resultatet settes til 0-0. Påtenkt lagoppstilling (8): Lars Aa, Morten Ma, Anders Ma, Snorre L, Bård N, Andreas Herzog, Espen S, Nils B.

19.06.07: Tap 1-2 (0-1) for Huk borte mot serietoer KFUM 2. Nok en kamp hvor Huk brenner altfor mange store målsjanser som burde gitt poeng, selv om KFUM 2 dominerer banespillet med sitt gode kortpasningsspill. Hein har blant annet to skudd i tverrliggeren. Effektiviteten må bare bli bedre i andre halvdel av sesongen, da vil poengene komme også. Ved halvspilt serie er Huk nummer 6 i avdelingen med 9 poeng.

18.06.07: Nok et surt ett-målstap etter ledelse underveis for Huk 2. Denne gang ble Fire Lys for sterke og vinner 5-4 (2-1) på Ekebergsletta i ett tett og jevnt oppgjør hvor lagene veksler om å ha ledelsen. Men Huk 2 leder 4-3 med kun kvarteret igjen og da skal det minst bli ett poeng.

13.06.07: Til tross for en helhjertet og god innsats i 90 minutter ble det 2-3 (2-0) tap for Huk 2 hjemme mot andreplasserte Heggedal/Vollen. Huk 2 leder 2-0 ved pause, men bortelaget snur kampen i andre omgang og vinner til slutt fortjent (dog med litt dommerhjelp). Dermed et foreløpig farvel til opprykksstriden.

12.06.07: Årets andre 8-0 seier for Huk M33 da selveste Vålerenga måtte reise hjem med stortap. Som sifrene antyder var dette enveiskjøring, spesielt etter pause da Huks kondisjonssterke midtbane kom til sin rett. Dagens toppscorer var Andreas med fire mål. Lagoppstilling (10): Lars Aa, Bård N, Nils B, Jørgen S, Anders Ma, Morten Ma, Marius Me, Trond K, Snorre L, Andreas Herzog.

12.06.07: Knepent 1-2 (1-1) tap for Huk hjemme mot Langhus. Synd, for i dag hadde vi en gylden mulighet til å ta minst ett poeng mot den suverene serielederen. Spesielt ettersom Huk spiller 11 mot 10 siste halvtimen etter en Langhus-utvisning og skaper flest store målsjanser kampen sett under ett. Men nok en gang blir vi hardt straffet for ikke å sette noen av 100% sjansene våre alene med keeper når kampen står og vipper på stillingen 1-1. Det er ikke første gangen i år...

07.06.07: Fin seier 4-2 for Huk M33 borte mot Manglerud Star. I en jevn kamp scoret Snorre to mål, mens Malling-tvillingene scoret ett hver. Lagoppstilling (9): Anders Ma, Morten Ma, Snorre L, Bård N, Espen S, Trond Reb, Jørgen S, Marius Me.

07.06.07: Stortap for Huk 2 i det som skulle vært et toppoppgjør mot serieleder Snarøen på Frogner stadion. Tapssifrene ble hele 1-6 (1-4) mot en god motstander. Slik går det når halve laget melder forfall, så vi får store problemer med å samle 11 spillere, og i tillegg for andre kamp på rad må stille med en utespiller i mål. Det eneste positive er at Huk 2 faktisk ledet 1-0 før det raknet...

05.06.07: Særdeles viktig seier for Huk borte mot Frognerparken. Sluttresultatet blir 3-1 (1-0) etter en god gjennomført kamp i stekende varme. To raske mål midt i andre omgang avgjør. Dermed klatrer Huk to plasser opp til femte på den jevne tabellen.

03.06.07: Viktig seier for Huk 2 da Lokomotiv Oslo 2 ble slått 5-3 (1-2) hjemme på Bygdøhus. Til tross for at laget må stille med en utespiller i mål, og havner under 1-3 med halvtimen igjen, klarer Huk 2 å snu kampen mot slutten. Godt gjort!

30.05.07: Uavgjort 1-1 for Huk M33 hjemme mot serieleder Enebakk/Driv. Utlikningen ved Marius kom i siste sekund men det var ikke mer enn Huk fortjente etter å ha brent mange sjanser tidligere i kampen. Neste gang er heldigvis begge spissene tilbake... Lagoppstilling (9): Lars Aa, Bård N, Alex S, Nils B, Marius Me, Morten Ma, Anders Ma, Jørgen S, Trond Reb.

30.05.07: Tap 0-1 (0-0) for Huk 2 borte mot Fossum 2. Hjemmelaget hadde kun ett poeng før denne kampen, men vinner fortjent. Etter eget utsagn var dette første kampen de stilte med et skikkelig lag og med mange innbyttere. Huk 2 gjør egentlig en bedre kamp enn sist, men mangler noen av de vanlige angriperne, noe som gjør at det blir litt tynt fremover.

29.05.07: Et skuffende, men fortjent 1-3 (0-2) tap for Huk hjemme mot Putten. Nok en gang havner Huk tidlig under og må jage opphenting. Vi legger om til 4-3-3 etter pause, er på gang, men bommer dessverre på straffe på stillingen 1-2. Dermed drar Putten fra til 3-1 rett før slutt.

28.05.07: To nye spillere er spilleklare for Huk. Jan Kristian gjør comeback igjen etter en kort gjesteopptreden i fjor høst, mens Thomas Reisæter (Kongsberg) er ny i klubben. Begge får sin sesongdebut i Huk 2 kampen på onsdag.

23.05.07: Storseier for Huk M33 da Bjørndal blir knust 8-0 på Bjørndal-grusen. En kamp som Huk dominerer fra start til slutt, leder 5-0 ved pause og burde ha scoret to-sifret. Lagoppstilling (9): Rolf, Lars Aa, Eugene, Bård N, Anders Ma, Morten Ma, Marius Me, Martin F, Jørgen S.

22.05.07: Tredje uavgjort for året da Huk spilte 1-1 (1-0) borte mot Tåsen. En ganske sjansefattig kamp hvor uavgjort forsåvidt er et rettferdig resultat, da initiativet i kampen veksler mellom lagene, men skulle noe lag vunnet burde det vært Huk som skaper de fleste og største sjansene.

21.05.07: Seier 6-4 (4-2) for Huk 2 i toppoppgjøret borte mot Speed. Huk 2 leder 4-0 etter 30 minutter etter effektivt og godt angrepsspill, men holder nesten på å rote bort seieren etter pause. Heldigvis klarer vi å mobilisere nok krefter til å snu kamputviklingen igjen. Dermed er Huk 2 faktisk på andre plass på tabellen!

16.05.07: Uavgjort 5-5 for Huk M33 hjemme mot Tveita. Etter en dårlig start hvor Huk ligger under 0-4, kommer vi sterkt tilbake etterhvert og greier uavgjort mot en god motstander. Snorre scorer fire mål. Lagoppstilling (9): Anders Ma, Morten Ma, Martin F, Marius Me, Snorre L, Bård N, Eugene, Olav S, Ole.

16.05.07: Klar 6-0 (2-0) seier for Huk 2 hjemme mot et ujevnt Rommen 2. Egentlig ingen tvil om hvor seieren skulle havne så snart vi tok ledelsen. Dagens morsomste var dommeren som etter kampen ønsket å stryke ett av Huk-målene han allerede hadde godkjent! Heldigvis kom han på bedre tanker. Dette er faktisk første seriekamp på Bygdøhus for et seniorlag i Huk hvor vi ikke slipper inn mål siden kunstgressbanen ble åpnet i 2005! Utrolig nok.

15.05.07: Endelig årets første seier og samtidig historiens første seier for Huk i 4. divisjon. Hjemme på Bygdøhus blir Fagerborg 2 slått 4-2 (2-0). I motsetning til forrige kamp har Huk denne gangen marginene med seg, for Fagerborg 2 dominerer mye av banespillet, har to skudd i tverrliggeren og Eystein redder mesterlig et straffespark på stillingen 2-2, hvilket snur kampen. Så det jevner seg ut. Uansett veldig deilig med tre poeng.

09.05.07: Tap 3-5 for Huk M33 borte mot Teisen i 7'er serien. Halve stallen var bortreist denne uka, så Huk klarer kun å stille med 6 mann! Og når Andreas blir skadet etter 20 minutter blir det for vanskelig med to mann mindre. Likevel er det uavgjort 3-3 med 10 minutter igjen, før Teisen scorer to raske. Lagoppstilling (6): Rolf, Snorre L, Bård N, Olav S, Andreas Herzog, Marius Me.

08.05.07: Et meget bittert 3-4 (2-2) tap for Huk borte mot Haugerud/Furuset (også kalt Alna Alliansen), med seiersmål ett minutt på overtid. Egentlig helt utrolig at Huk ikke vinner denne kampen, for sjanse- og spillemessig dominerer vi klart. Spesielt før pause. Men når 3 av 4 baklengsmål er skikkelige tabbemål man sjelden ser på en fotballbane, fortjener vi dessverre ikke bedre. Dette var meget unødvendig.

07.05.07: Til slutt tap 0-5 (0-2) for Huk 2 borte på grusbanen til Nesodden 3. Kampen var lenge jevnere enn resultatet tilsier, men mot slutten ga Huk 2 litt opp, og hjemmelaget dro ifra til en klar seier. Mye forfall denne gangen, så to av old boys-gutta måtte stille opp for at Huk 2 skulle ha nok spillere. Takk for det.

03.05.07: Meget deilig seier 4-3 (0-2) for Huk 2 i sesongåpningen mot Bjørndal. Vi slipper inn to tullemål før pause, men klarer å snu kampen med seiersmål 2 minutter før slutt. Spillemessig dominerer Huk 2 i samfulle 90 minutter mot en udisiplinert og smågrisete motstander, som pådro seg to røde og mange gule kort. De fleste etter diskusjoner med den heldigvis erfarne dommeren.

02.05.07: Nok en uavjort 3-3 (2-2) for Huk på hjemmebane. Denne gang mot Oppsal. Men hvis poenget mot Jutul satt langt inne, var poenget mot Oppsal meget velfortjent etter årets beste obligatoriske Huk-kamp. Mange gode angrep langs bakken og vi sto opp mot duellfotballen til bortelaget. Faktisk burde Huk avgjort kampen før pause, men vi bommet dessverre på straffe på stillingen 2-1, og Oppsal kom tilbake i andre omgang.

28.04.07: Tap 0-2 (0-1) i første runde av OBOS Cup borte mot 6. divisjonslaget Vembli. Dermed blir det ingen reprise av finaleplassen fra i fjor. En meget uinspirert forestilling av Huk, hvor vi har ballen mest, men hva hjelper det når pasningskvaliteten er under enhver kritikk, løpsviljen i laget mimimal og det derfor knapt skapes en klar målsjanse i løpet av 90 minutter. Vembli er selvfølgelig et godt fotballag, som lett kunne spilt i en høyere divisjon enn de gjør, men det visste vi på forhånd (Huk 2 møtte laget i serien i fjor). Vel, vel, da får vi konsentrere oss om serien.

24.04.07: Uavgjort 3-3 (1-1) for Huk i debuten i 4. divisjon hjemme mot Jutul. Et poeng som satt langt inne for utlikningen kom 30 sekunder før slutt i fjerde overtidsminutt. Men når det er sagt, uavgjort var et helt riktig resultat spill og sjanser sett under ett. Det var rett og slett en jevn kamp hvor begge lag dominerer i perioder. Jutul leder tre ganger, men Huk viser god moral og utlikner hver gang. Spillemessig klarer vi ikke å spille opp mot vårt aller beste. Det blir altfor ofte slått langt, spesielt før pause, noe som passer det fysisk sterkere Jutul-laget godt. De få gangene Huk får ballen ned og slår presist langs bakken blir det straks mye farligere.